Försvinn

Publicerat: 2012-03-27 | 09:09:38 i Allmänt
Glömde ju berätta igår att i söndags var vi i hamnen med Syrran, Angelica och Niklas, grillade, lekte i lekparken och mata ankorna och gässen. Gud de är ju verkligen gigantiska gässen, man uppfattar dom inte så stora när de är på avstånd, men jag skojar inte när jag säger att de är större än Angelica. Ja lite små läskiga är dom allt :P

Idag mina vänner mår jag betydligt bättre och jag orkar faktiskt plugga! Så det är ju riktigt positivt. Jag blir dessutom så förvånad när man tror att man har så mycket att göra men sen när man har kollat och fått en översikt över allt som behövs göras så visar det sig att det enbart är ca 1,5 uppgift kvar. Ja då blir man glad och känner att det inte är någon panik med att bli klar. Så nu kan man faktiskt lyssna på musik medans man pluggar kolla lite inredning på internet och plugga mellan varven =)

Lämnade även in en uppgift i fredags och jag blir så nöjd med mitt resultat på alla uppgifter jag lämnar in. Får ju nästan enbart MVG och VG och ibland en enstaka G. Men vg och mvg förekommer oftare och hur underbart är inte det? Är så roligt när man presterar så bra att man verkligen känner att såhär bra i skolan har jag aldrig varit.

Kan vara för att jag tycker att det är så otroligt intressant och att jag slipper matte, svenska och alla "basämnen"
Känner faktiskt att jag har valt så otroligt rätt.
_________________________________________________________________________________________________


Måste ju berätta om Kattsatan som står utanför vårat fönster vareviga natt, vill seriöst att det ska bli överkörd. Eller nej egentligen inte,. men om man som ägare mäsrker att "oj våran katt är könsmogen" för det märker man. Så kastrerar man väll förihelvete katten. Förstår varför de har katten utomhus. Men varför störa andra på gården genom att släppa lös den? Så till den som har den katten på gården som nyligen har blivit könsmogen: KASTRERA KATT FANSKAPET! Det är inte kul att vakna ca 5 gånger/natt för att katten sitter och jamar ut sin kåthet i jakt på en partner. Inte shysst mot katten heller att låta den gå runt och vara upphetsad hela tiden. Mmm skärpning!

Sen vill jag berätta om våran inkompetenta katt. Inte så underbart när man vaknar på morgonen efter en jobbig natt pågrund av katten som var utanför fönstret. Inte som om att man har varit sjuk skulle vara nog? Nej när man går upp på toa ungefär vid 06.00 imorse så upptäcker man att oj hinken som har varit min life save  de senaste dagarna var vält. Tur att jag inte hade fått upp något under natten. Så ovärt att man ska så tidigt torka upp vatten i hela sovrummet.

Ja okej nu överdrev jag, men att torka upp vatten så tidigt är inte det roligaste en tisdagsmorgon när man har varit lite halv dålig och man vill sova ut. För väll se hur mycket mögel det blir, för det var inte så mycket vatten på golvet och jag misstänker att det sjunkit in i golvet :S

Nu ska jag ta och plugga det sista så jag kan få börja på alla andra nya kursbrev =)
Ha det gött

blä för sjuka

Publicerat: 2012-03-26 | 11:32:52 i Allmänt
Helgen slutade så sjukt dåligt. Så synd när man väl haft en bra helg så ska den avslutas så otroligt dåligt. Har gått och blivit sjuk. Men det började egentligen i fredags med yrsel, precis som vanligt innan sjukdomen brytsut. Hade en skön fredag med några cider och kortspel. Lördagen var jag bra hemma för det tyckte jag var skönt, var yrslig då också. och igår fyfan då var jag kall, varm, ont i kroppen och illamående. Ännu värre var det när man mår illa och det tar hela dagen innan det kommer något. Man går verkligen bara och väntar.

Så nu mellan varven på toan så kollar jag på tv och bara har det skönt, trotts att jag verkligen skulle behöva plugga. Så typiskt att allt ska komma nu när man har så otroligt mcket att göra. Bra iaf att det kommer nu och inte lagom tills vi ska på konsert i april =)
Nej nu är filmerna klara, så jag ska ta och lägga mig i soffan och halvt sova. natti natti eller nåt :D

1+1=2

Publicerat: 2012-03-22 | 15:17:22 i Allmänt


Idag har denna tös och jag hängt hela dagen tillsammans med hennes mamma (min syster)
Det är alltid lika härligt och man blir på sånt otroligt bra humör efter varje möte med den lilla solstrålen

Vi har befunnits oss i lekparken på förmiddagen efter en sjuhelsikes frukost Baguette med skagen. Det är inte tokigt alls.
Och det skär i hjärtat varje gång man ska skiljasåt, hellst av allt skulle jag ta med henne hem och behålla henne här. Men det skulle ju såklart inte gå =( ;)

Nu är jag hemma igen och har balkongdörren öppen då det är så otroligt varmt ute. plus att man får frisk luft medans man pluggar, vilket jag ska sätta igång med nu tänkte jag.

Imorgon får jag äntligen träffa den lilla parveln igen, ska nämligen på stan och handla en tröja som jag har kollat ut och som jag promt SKA ha! ;) Ha det bäst!

alla goda ting är 3

Publicerat: 2012-03-21 | 13:03:50 i Allmänt
Där satt den! Denna vecka blir bara bättre och bättre. Man brukar ju säga att alla goda ting är 3. Så nu har jag fått reda på hur mycket i skatteåterbärning jag får detta år, och det var inget dåligt resultat.
Jag har fått ett jobb jag verkligen vill ha i sommar. Så nu väntar jag på den 3:e grejen som ska ske. Fast det kanske inte är alls så att det är 3 men man kan ju hoppas=) Men den tredje grejen får  nog svårt att slå de andra 2.

Vet inte vad jag är mest glad över, men det spelar ingen roll. Jag är nöjd med mitt liv just nu kan jag lova ^^
Får nog kanske ta och fira med att boka en trip någonstans ^^ Fast såklart så har inte jag dom pengarna nu, men det vore häftigt att ge min jonny det i födelsedags present. Ja resedrömarna fortsätter.

tänk om man kunde ha varit så lyckligt lottad att få åka iväg imorgon.  Men tids nog så får jag komma iväg till min ö i söderhavet. Jag vet att det börjar bli tjatigt, men har man varit i något tropiskt land förut så är det svårt att inte vilja åka iväg igen. så på ett sätt så avundas jag de personer som aldrig varit utomlands, för de vet inte hur underbart det är när man väl är där.

Jag verkligen Älskar den varma fuktiga väggen som trycks mot kroppen när man går ut på morgonen på balkongen. Ingen kylig känsla alls. Nej helt klart en underbar känsla.


Svårt att fatta att det verkligen finns sådanahär underbara ställen. Verkligen ett paradis för oss levande ;)

Resor resor resor! Ge mig en resa bokad och klart!

Publicerat: 2012-03-20 | 18:05:18 i Allmänt
Sitter här och avundas alla som är på semester just i detta nu. Jag sitter och drömmer mig bort. Och bara kollar lite över vad man kan tänkas ha råd med när skatte pengarna kommer =)  inte dåligt dock har vi inte råd med cooköarna då det kostar dubbelt så mycket som jag får tillbaka. Men funderar på turkiet



Kanske kroatien:

Eller något annat som ser lockande.


Låt mig veta eran bästa resa! skriv en liten komentar tack så jag vet vart vi ska åka för ca 14000 kr =)

utan tabletter mår man bäst

Publicerat: 2012-03-19 | 21:15:23 i Allmänt
Hur bra det än låter så hoppas jag verkligen att det håller i sig nu!!! kl 11 ikväll har jag varit utan smärtstillande tabletter i 2,5 dygn. Peppar peppar på att det fortsätter att vara så =)

Tänkte bara berätta det trotts att de flesta kanske vet det redan, men jag är lycklig och sommarjobb ser lovande ut om det fortsätter såhär peppar peppar! tror att jag inte har så ont längre är för att jag har börjat cykla på vardagarna nu. Positivt för mig om inte annat. nu ska jag lägga mig och läsa slutet av en väldigt bra bok. natti natti

Cooköarna

Publicerat: 2012-03-19 | 13:35:02 i Allmänt
Så bra, nu verkar allt fungera igen =) Idag har jag små pysslat lite med bankbyte och sånt, så imorgon är det bara att gå till banken direkt när man slutat skolan och anmäla bytet =) dessutom så måste jag också ta mig ner till gymet och anmäla bankbytet. Känns som om det blir bra sen när allt är klart. känns dock lite konstigt att ha en heelt ny bank när man haft samma i över 7 år.

Helgen var så lätt värd. Hade som sagt J här hela helgen, vi drack vin och drinkar och bevisade för jonny att vi faktiskt inte kan sjunga bra över huvudtaget ;) så fulltupp heeela helgen. Lagom när J hade dragit hem i söndags så fick vi nytt besök i någon timme. Så det var ingen dålig helg inte.
Idag har vi haft lite redovisningar i tvärgrupper i skolan. var sjukt nervös och hade en sån otrolig ångest igår. Fattar inte hur man kan ha sån rädsla inför att prata inför en grupp människor. Men när man väl sitter där och pratar till gruppen så går det jätte bra och jag har ingen ångest alls.

Kanske för att det inte var helklass man pratade inför. Ja jag vet inte, bra gick det iaf trotts darrande händer ;)
Nu blir det lite mer pluggande och jag ska helt klart kolla efter en bra resa till cooköarna, det vore rart. Det är en drömresa helt klart att få åka dit. Fick inspirationen igår faktiskt av philip och fredrik när vi kollade på grattis världen =) Inte är dom riktigt kloka och man får sig helt klart ett gott skratt när de vistas på tv:n ;)För detta ser ju inte alls inbjudande ut?
Helt klart så blir detta nästa destination med min karl =) Ser hela alltihopa framför mig. Jag och jonny sittandes just på denna plats med en varsin paraply drink, inga folk runt om, Bara jag och han som har en underbar semester =)

Sen har jag planerat in en liten tripp med Jenny också typ i januari eller något. Blir nog en sista minuten till canarieöarna. PLUS ATT jag dessutom måste ta mig till spanien och italien så jag kan få träffa mina vänner där borta också. Ja  Mycket resor blir det nog om man tar sig för alla dessa resor. Men mest av allt känns detta ställe mest lockande just nu, speciellt i typ oktober/november. ÅÅÅH GE MIG PENGAR! =(

Testing

Publicerat: 2012-03-16 | 11:31:59 i Allmänt
Hej var tvungen att skapa en ny blogg. Kunde helt plötsligt inte skriva i min förra, så här är en ny fräch blogg. dock är deignen inte klar ännu, men såhär ser den ut för tillfället.

Jag är ju så sjukt dålig på att fixa med design på bloggar och ånt, så det får se ut lite som den vill =)

Ja men idag är det fredag och dagen spenderas med plugg fram till ikväll då jag får en natt gäst här. Nämligen J kommer vara här, vi ska laga mat, och pyssla lite med vatten färger =) Mitt andra J kommer spendera kvällen på bio med hans brorsa och kusin. Så jag passar på att umgås med en vän.

Jag är så pyssel sygen så det bara kliar i fingrarna, vet ju inte alls vad jag ska pyssla med tyvärr, så om någon ser något enkelt och kul att göra så säg till. Tänkte iaf ta och sätta mig nu och göra lite fula bilder med kolpennorna och fira in helgen med en välförtjänt cider.

Välkommen till min nya blogg!

Publicerat: 2012-03-16 | 10:39:20 i Allmänt


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!