att vänta!

Publicerat: 2012-09-13 | 18:17:43 i Allmänt
japp här var det länge sedan det skrevs något. men jag har inte orkat. Allt flyter på med skola, körkort och våran lilla familj. körkort ja! snart är det klart hoppas jag går otroligt bra både med teori och körning, även fat jag kanske hade velat köra ännu mer. men nu är det som det är.
 
igår skulle jag ringa till vårdcentralen då jag har en fet jäkla vaxpropp i örat. den har gjort så att örat är svullet eller ja den där lilla flärpen är jätte svullen. har försökt själv att få bort med revaxör och vaxol helt utan framgång. hur som hellst så har jag ringt till vc men de är på utbildning igår och idag så är det inte akut så får man återkomma i nästa vecka. är det inte typiskt mig? blir så irriterad att jag ALLTID och då menar jag det att jag alltid har problem med något. så sjukt störigt! är det inte det ena så är det de andra. tror fan jag begraver mig levande snart. ochinte nog med det så önska jag innerligt att jag vore kanske 5 månader fram i tiden orkar inte vänta. minsta lilla grej så är svaret "nej men vänta tills du är klar med utbildningen" i olika former. JAG VILL INTE VÄNTA! men vad ska man göra då? jag måste vänta men just nu känns väntan så otroligt lång. tänk er en kö på 5 månader för att köpa enbart ett paket smör! så jobbigt lång är min väntan. uuuch kan någon spola fram tiden?
 
örat värker och är svullen och ja mitt liv går ut på att vänta. så lite irriterad just nu! inget är som väntans tider brukar man ju säga och den som väntar på något gott.....
jag har iaf väntat klart tycker jag men man måste ju ha pengar och råd med det jac vill göra. suck. imorgon är det fredag och nu kommer dessutom helgerna bestå av att vänta på jonny för han kommer va på
match alla helger i stort. och jag som är själv så mycket om dagarna tycker et är härligt när han kommer hem på fredagarna tidigt och vet att han är hemma med mig i 2,5 dag för då slipper jag va själv och tänka på framtiden. men nu blir det 1 dag mer i veckat att tänka. inte roligt!
jaja nu ska jag in i köket och göra mig lite mat. vänta på att pastan ska bli klar. japp mitt liv består av att vänta! hur kul är det?? 
nytt bord i köket också hur underbart som hellst :
 
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!