att glädjas!

Publicerat: 2012-06-30 | 22:52:55 i Allmänt
Salubrin måste vara det bästa som finns! Luktar gott dessutom :-) när man känner doften trängas in genom näsan då vet man att det är sommar. Man skulle ha befunnit sig i jämtland dessutom då hade det vart toppen :-)

Igår var det en toppen dag/kväll. Hade som sagt en middags kväll med ett gäng goda vänner. Dom kan verkligen få en på bra humör, ena är värre än den andra. Roligt!
Speciellt när man känner sig lite halvt nere. Vet inte varför det känns så. Vill nog bara att mitt liv ska befinna sig ungefär ett år framåt. Eller ja kanske till och med ett halvår! Längtan är så stor och jag orkar inte tänka på hur det kommer vara då. Jag skulle vilja veta nu.

Nej nu får det bli sängen och slö kolla på någon film bredvid mitt livs kärlek! Natti natti

Fina dahlian

Publicerat: 2012-06-29 | 12:10:08 i Allmänt
Här sitter jag fast innomhus. kan inte göra så mycket. Eller jo det kan jag men skolan går först. så tråkigt när det är fint väder.
Min kärlek kommer hem snart, så då blir det inge mer plugg över helgen. Skönt med helg! =) idag är det också enbart 1 vecka kvar tills vi åker till Göteborg. Det däremot ska bli underbart!!
 
Ikväll ska vi på trippeldate ;) Med L, S, E och D ska inte få matkoma denna gången så man kanske orkar lite längre. vi har som de flesta vet en tendens att överdriva när vi äter. så alla bli soffliggandes framför tv:n :P
 
Roligt har vi trotts allt och det är huvudsaken
 
Översta bilden är på våran vackra dahlia =) Röd och vit. Tjusigt säger jag
 
Och den understa är coola Angelica som lånade min solglasögon. Igår var vi till badhuset och lekte i massor. Hon hade kul, jag hade kul och Syster hade kul. Så en lyckad dag med andra ord =)
 
 

llåt mig sova!

Publicerat: 2012-06-26 | 22:34:31 i Allmänt
Är nog lite ovan att studera på distans. Första dagen idag och jag känner redan SUCK!! Varför krångla till det så mycket som de gör. Orkar inte skriva i detalj. Men detta kommer nog bli jobbigt. Eller så är det nog bara så att det känns som det för man aldrig jobbat på ett sådant sätt förr. Och ja man kan nog byta om man vill det. Men jag ska verkligen försöka göra det bästa av situationen.

Igår bokade vi äntligen tåg. Blir ett byte i södertälje! Jag menar! Kom igen? Sädertälje? Åt helt fel håll ju. Och när vi åker hem så kommer vi bokstavligen kunna vinka åt nyköping och sedan åka till södertälje för att byta tåg och tillslut sätta sig på tåget hem till nypan!
Jaja bara att ståut. Vi kommer få en bra tid där. Koppla av lite innan jag börjar jobba :-)

Helt sjukt! Måste berätta en grej! Idag när jag la mig i soffan och lyssnade på relax/meditations musik. Direkt när jsg lagt mig till rätta så somnade jag direkt! Eller det var mer att jag var vaken i ett sovande tillstånd. Iaf direkt när jag lagt mig ich hamnat i trans så hör jag klart och tydligt någon som skrapar mot soffan. Ungefär som att någon skulle dra med naglarna mot soffan. Jag hör mig själv säga "Jonny sluta" varpå han säger att det inte var han. Kan tillägga att han inte var hemma. Och katten vet jag låg och sov i sovrummet.

Jaja nu blir det sängen och sova. Imorgon är en lång dag. Hoppas bara på att det inte blir en jobbig natt med värkar. Fy snälka gud om han nu finns? Jag vägrar ha ont i natt. Jag är så trött på att det alltid är något som är problem med mig. Så snälla låt mig sova! Godnatt!

ångest tillstånd

Publicerat: 2012-06-25 | 14:13:07 i Allmänt
Måndag. det ska vara en nystart och jag vet inte. Känner mig så som jag gjorde igår. Japp så är det. Idag börjar jag igenteligen Utvecklingsstörning-funktionsnedsättning på distans. Fick ett meddelande igår att de håller på med servrarna. Eller de har hållit på under helgen med de servrarna och de skulle bli klart idag kl 06.00 Men nu kl 14.00 så är de fortfarande inte klara!. hade bokat in denna dag till att kolla runt, kanske börja plugga lite smått. Men nej nu går inte det =/ Kom som en chock igår när jag insåg att jävlar det är den 25:e Juni imorgon. Och när jag sedan kom på att jag börjar ena kursen så blev det jobbigt och nästan lite ångest. trodde jag hade mer tid på mig att vara ledig. och om ganska exakt 2 veckor går jonny på ledighet och jag börjar mitt sommarjobb.Jag tycker denna sommaren kan vara över nu. Sommaren känns bara jobbig av någon anledning =(
 
Har ångest och det känns som om det har kommit lite för många överraskningar den senaste tiden som jag inte varit beredd på. Och det gör mig lite nedstämd. Jag vet inte vad det är men känner mig nästan lite gråtfärdig. Och att det dessutom "bara" är ett halvår kvar av utbildningen gör att det blir lite ångest. Vad händer sen? vad händer nu? Jag vill vara längre fram i tiden än vad den är. JAG vill börja påriktigt med allt!
 
Ska jag verkligen behöva vänta i ett halvår på något? Jag vet att det inte är länge. Jag menar ett halvår? men det känns så länge. jag vill bara att sommaren ska vara slut så jag kan få påbörja sista terminen påriktigt.
 
Nej nu blir det lite greys anatomy efter som att jag inte kan gå in på hemsidan och plugga =(
 

Angelica och jag på midsommar =)

mmidsommar!

Publicerat: 2012-06-23 | 09:59:43 i Allmänt
Midsommar igår! Och jag älskar att vara med min lilla extra släkt! De är inte kloka någonstans rent ut sagt. Om man gör något bus så får man igen 10 gånger. Jag tycker det inte är okej! Och vattenballonger är här med min värsta fiende. Inga extra kläder jag hade med mig är torrt så jag får gå i halv fula kläder! Haha nej men det är kul att man kan skoja. Blev hur som lite lekar. 2 omgångar ena förlora jag stort. Medans andra vann jag. Eller delad första plats med svärfar :-) blev lite sill såklart hör och häpna att jag åt massa sill!! Blir godare och godare för varje år :-) nu blir det frukost hos svärföräldrarna. Hoppas ni hade en bra gårdag :-)

Ont!

Publicerat: 2012-06-21 | 10:57:03 i Allmänt
Ååååh vad jag längtar tillbaka till tunisien. eller iaf till varmare bräddgrader. Men det kommer nog inte bli någon resa på ett bra tag.

Hade Ju angelica natten till igår här. och hon blev ledsen så skulle jag försöka ge henne lite välling, men det vägrade hon. Men iaf varför är handtagen till dörar i bröst höjd?
Ni tror inte jag gick in i dörrhandtaget med ena bröstet först? fy satan vad det gjorde ont. och nu är den nästan helt blå och dan. Det är inte skönt alls!
Sitter och pluggar körkort. tror minsann det får räcka snart. Skulle behöva gå ut en sväng känner jag. sträcka på ryggen lite =)

Trevlig midsommar på er alla! hoppas ni får det bra! =)

Körtkortet inte långt ifrån! ;)

Publicerat: 2012-06-20 | 14:51:53 i Allmänt
Det var ett tag sedan jag skrev. Men har haft så fullt upp med klassträff, körskolan och massa annat.
Jag är återställd från min förkylning, så i lördags åkte jag ner till hamnmaggan och mötte upp mina kära klasskompisar. var inte så många som dökupp. Men sammanlagt blev vi ca 12 stycken.
Jätte kul att höra vad alla har gjort dessa 3 år. och Jösses vilken ångest man har när alla berättar hur mycket som hellst som de har gjort. Det var USA i ett år, någon hade fått barn, någon jobbar på båt, någon hade gjort lumpen i flottan som kock.  Ja mycket utspritt så man känner sig lite som en person som inte har gjort något vettigt alls. Iof så har jag gjort mer än vad man kanske tror. Ja lite ångest måste man ju få ha =)

Kul hadde vi iallafall. Jag var redan onykter när jag kom dit och det blev lite för mycket olika grejer som hamnade i strupen så jag åkte taxi hem redan vid halv 12 på kvällen. La mig och blev illamående. så det blev inte mycket sömn. Trotts att jag inte var så jätte onykter. Men som sagt en värd kväll med andra ord!

I måndags hade jag körlektion, blev en imuls körning på körskolan då det hade blivit en avbokning så jag körde och det var lite halvsvårt, men det gick rätt bra iaf, sen hade jag öven körskola igår också gick mycket bättre, körde dessutom nästan felfritt =) så hejja mig. Ååååh vad jag längtar nu med att få köra min egna bil och köra iväg på äventyr. Jag vill verkligen ha mitt körkort nu! vore så härligt slippa känna att nej vi kan inte åka och bada för vi tar oss inte dit. eller jo vi har cyklar, men det är ca 2 mil härifrån till närmsta bad. vi har iof badhuset men hur kul är det att betala 55 kr för att få bada i några ruttna poler! Ja men snart snart snart! köpte 10 nya lektioner  så det ska räcka förhoppningsvis för mig att få göra uppkörning. Teorin vet ni ju hur det går. Så skönt att teorin går bra, underlättar lite ;)


Nej men Midsommar! vad händer då? jo vi ska nog till enstaberga och äta midsommarmat och grilla kanske!? ska bli härligt. köpt mig lite go dricka.
Är så trött på alkohol faktiskt, inge gott. ytterst få grejer jag tycker om. Så ja men det är bara bra tycker jag, blir lite billigare då också =)
Blir bra sen också när man ska skaffa sig barn att man inte känner behovet. plus om man vill ändå träffa sina vänner när de dricker och man har fått sitt körkort så kan man bara ta bilen och sedan åka hem när man inte orkar längre. Toppen!

Ja jag har väll inte så mycket mer att skriva just nu mer än att Angelica sov här natten till idag. Syster är sjuk så jag ställde upp att ha henne här inatt så hon kunde få krya på sig lite.
Blev en liten uppdatering trotts allt så tills nästa gång ha det gött ;)

Göteborg

Publicerat: 2012-06-14 | 12:44:04 i Allmänt
Jäklar vad trött man blir av medicinen! Tog den för typ 1,5 timme sedan. Tvärslocknade efter en kvart och sov till nu (halv 1) känns som om det inte är något annat jag gör. sover sover och sover. Men det är nu enbart för medicinen. Är näst intill frisk nu, bara lite snuva kvar och sen är det ju hostan som är jobbig. så det serutsom om det blir klass återträff på lördag för min del i helgen trotts allt. har ju hela dagen idag och imorgon på mig att bli helt återställd =)

Igår fick jag mitt chema för sommaren. kommer vara hos båda brukarna i sommar :O det hade jag verkligen ingen aning om! Men det blir kul =) Börjar jobba exakt samma vecka som jonny går på semester. tur iaf attjag bara jobbar onsdagen, lördagen och söndagen. så på fredagen när han slutar åker vi troligtvis iväg till göteborg i 4 nätter.

Vi kollar hotell om vi hittar något bra, vi har hittat några alternativ rätt nära centrum och liseberg. för det är ett måste att åka dit om vi ändå ska till götet. Ser framemot att ha 4 dagar där med honom. Det är så roligt att komma till en annan miljö med honom, då är det verkligen bara jag och han och inga andra. Äta god mat och dricka gott. Underbart säger jag! Men om ni har något bra alternativ på hotell där frukost ingår och ligger rätt nära staden så får ni mer än gärna slänga in en komentar. Får inte heller kosta mer än 1100 kr/natt. Ja lite krav måste man ju ha såklart =)

Ja det är väll det man hinner göra i sommar. Kanske en kryssning blir det nog också med familjen och ett gäng kompisar. Åh nu kan sommaren få sätta igång på riktigt. börjar lite smått att klättra på väggarna då jag inte börjar sommar jobbet förens den 11:e juli. Men dock skönt med lite mer ledighet innan allt sätts igång. börjar ju ena kursen nu till den 25:e, sen är det sommarjobb och direkt efter så startar andra kursen

Aja nej nu ska jag skölja av mig lite och sedan traska ner till affären för att inhandla grejer till köttfärsbiffarna jag ska göra idag. kommer ta ett tag då vi har köpt typ 2 kg köttfärs ;)
Haha men det är bra för det kan man ju frysa in och ta fram när det behövs. Storkok är jätte bra!

sjukling

Publicerat: 2012-06-13 | 08:09:13 i Allmänt
Morgon morgon. idag mår jag betydligt bättre. så kanske blir lite pannbiffar idag. känner nog att jag orkar med det. Dock så blir man trött av host medicinen jag fick utskrivet igår. var tvungen att ta en tur dit igår, för jag hade så sjukt svårt att andas igår natt. Men det var inget farligt enligt vårdpersonalen. Men jag gillar  inte Åsidans sjukpersonal, dom är så okunniga och oproffsiga, de ser mest besvärade ut att man kommer dit och vill ha deras hjälp. Dåligt.

De senaste 3 dagarna har jag bara sovit. Har varit så sjukt trött. Har köpt mig brustabletter c-vitamin så man kanske blir frisk fortare. får se om jag blir lika trött idag av hostmedicinen. om jag inte blir trött så blir det som sagt att göra köttfärsbiffar. Inte tokigt alls.
Så tråkigt att vara sjuk nu när det är så fint väder =( hade varit kul att hälsa på syrran också denna vecka, och kolla in angelicas nya rum. saknar min lilla älskling =(

Nej nu blir det en sväng i soffan och vila litetill någon film. Ha det bra alla





SKÅL

Student firande

Publicerat: 2012-06-11 | 10:43:44 i Allmänt






En riktig duktig tjej som tog studenten i fredags. Fick ett stipendium för bästa handelselev och så otroligt fina betyg! bara 8 g resten VG och MVG. Så roligt!

Jag hade det jätte trevligt på hennes student. Men tyvärr på lördagen råkade jag utr för ont i halsen. Igår kunde jag knappt prata, och ena halsmandels var en enda stor böld typ. Och idag när jag kollade så hade jag massa vita prickar i halsen. Fy vad det inte är kul med halsfluss. Har inte tid att vara sjuk nu. har ju körskola imorgon. Vet inte om jag ska gå på den imorgon. behöver verkligen köra lite. Har ju blivit betydligtr bättre från igår, så imorgon kanske jag mår mycket bättre. Jag kurerar mig med lite te, honung och strepsil. plus massa sömn.
Igår sov jag verkligen hela dagen. och jag la mig igår kl 8 på kvällen och sov till halv 10, nu börjar jag känna mig trött igen, så blir nog en tupplur till någon film antar jag efter en piggelin. tur det finns bra grejer som bedövar lite i halsen.

Tankarna går till min kära mamma idag som har dragit ut tänder idag, och fick blodtrycksfall under loppet.
Inte lätt för våran familj just nu, men vi kryar på oss hoppas jag.

Jag vill verkligen bli frisk, för på lördag är det dax för en klassåterträff som jag har sett framemot väldigt mycket. så det är bara att vänta ut skiten! blir nog att avboka körskolan imorgon trottsallt... Tråkigt =/

Student

Publicerat: 2012-06-07 | 08:05:43 i Allmänt
detta var riktigt längesedan, tack Jenny för att du lyssnade på den gruppen som jag inte lyssnat på eevigheter. Linkin Park! det var så längesedan att jag glömt hur bra det faktiskt är. Deras mystiska början på låtarna som sedan går över till en power som heter duga. Rysningar i hela kroppen med andra ord. Hatar dock deras nyaste skiva, låter inte alls som dom och den skivan är så dålig. Kanske därför man inte lyssnat på dom så mycket för man blev besviken efter flera månaders väntan. Synd.

Igår var vi till enstaberga och hade det mycket trevligt, jag bakade bröd åt ninni medans hon fixade massa annat inför fredagens student. Kan ju redan nu också säga Grattis bästaste Lina på studenten. Många år med skola är äntligen slut imorgon för din del, och gud vad jag avundas dig att du har hela dagen kvar imorgon, hade gjort allt för att ta studenten igen, åter uppleva den härliga kännslan av att skolan faktiskt är slut, men ändå den rädsla man skaffar sig när skolan är slut, vad händer nu?
Ja kul är det =)

Fixade det sista igår till linas studentgåvor, och det blev BRA! roligt att se hennes reaktion imorgon Haha

På kvällen bar det av till hamnen och kolla på vackra bilar. EEn toppen dag med andra ord!
Nu ska jag fixa mig iordning för en dag på stan, luncha med bästa Jenny. Och ikväll blir det teori lektion. Skoj skoj skoj =)
Har inga bilder att bjuda på, men det kommer kanske på måndag ;)

drömmar

Publicerat: 2012-06-04 | 09:37:05 i Allmänt
Jag har ju som sagt börja att försöka kontrollera mina drömmar. det utan några större framgångar. Mer än att jag har börjat drömma jätte mycket. Och mycket kännslor kommer in i drömmen. Idag/natt så drömde jag en jätte hemsk dröm om en flicka som blev påkörd, men föräldrarna till barnet brydde sig inte och ville inte längre ha henne. Jag vaknade med andra ord med tårar i ögonen, och jonny tyckte inte jag hade gjort rätt med att rädda det lilla barnet. Ja det var en sån sjuk hemsk dröm =(

Det är roligt att skriva ner alla drömmar man drömmer. speciellt när man sedan kan kolla tillbka och eventuellt drömma sig tillbaka och återuppleva alla kännslor i vaket tillstånd =) Men det är svårt att skriva ner allt man upplevde i drömmen, och det är kanske detaljer som man kanske vill ha. Men men huvudsaken man får ner de viktigaste =) Så det kan jag faktiskt rekomendera att skriva ner alla drömmar ni drömmer. dels för att det är kul att kolla tillbaka på men även för att då lär man sig att komma ihåg vad man drömmer. vilket jag kan tycka är bra, för det är riktigt kul att analysera drömmarna och se vad det kan betyda. Mycket spännande om man tycker sådant är kul. =)

Jahopp denna helg har varit sisådär, lite kallt och blåsit och regnigt. Burr! i fredags gjorde vi inte så mycket, slappade lite. I lördags så drog vi till en kompis och hängde där några timmar med lite alkohol. Men sliten var han. De hade varit på rixfm festivalen. Fick iaf träffa bäste Jenny och det var skoj =)

Och igår då, då åkte vi till morfar för han fyllde i dagarna här, fick super god mat och hans berömda tårta =)Mumma!

Har inte hänt så mycket mer sedan sist. mer än att körkortet går super bra. lite dålig med körningen, men det går nog bra så småningom

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!