Min forntida bästis :P

Publicerat: 2012-04-24 | 15:22:06 i Allmänt
Nu har jag bestämt mig för att inte bry mig om hur mycket skäll jag kommer få i sommar. Jag vet ju trotts allt att det inte är personligt. Men det är så jobbigt att höra gnäll, skäll hela tiden vid minsta grej man råkar göra fel. Men innerst inne vet jag att det inte är personligt. får helt enkelt försöka göra mitt bästa, hålla god min, tror inte att det blir bättre av att man skäller tillbaka, men samtidigt är jag inte en slav, jag är inte där för att hon ska styra och ställa med mig, jag är där för att hjälpa henne för att hennes behov ska bli till godosedda. Men men som sagt jag har bestämt mig för att det inte kommer bli något problem oavsätt.
Så ja det kommer som sagt bli en intressant sommar.


Nu till de lite roligare nyheterna =)
Min forntida bästis hörde av sig här om dagen och önskade en träff efter som att det var typ 3 år sedan vi träffades privat, så jag ska träffa henne på måndag. Ska bli otroligt roligt att snacka gamla minnen =)
Inte förens nu som man har insett hur mycket man saknar henne, Har inte riktigt haft tid att sakna människor, och det är synd för det är ju trotts allt dom som finns där för en oavsätt vad. Och det skär i hjärtat att jag inte har haft ork eller lust att engagera mig i mina kompisar.. Ja så är det nog, jag känner ingen lust eller ork eller tid att hänga med vännerna som faktiskt betyder jätte mycket för mig. Hoppas att det kanske ändras någon gång. Jag vill inte mista vännerna.


Träningen är igång igen! =)

Publicerat: 2012-04-23 | 14:47:42 i Allmänt
Det har inte hänt så mycket de sanste dagarna mer än skola och sånt. Var till mamma i söndag. Jäklar i havet vad Angelica växer och blir tung. efter en halv dag med bärandes och busandes med henne så har man träningsvärk, hmm det kan ju iaf ha med att jag inte tränat på eeevigheter också. Men idag blev det ändring på det, körde mitt första pass idag å evigheter och nu inser jag verkligen hur mycket jag saknar det. Så nu varje måndag framöver ska jag försöka köra det passet, dansa mix så man kommer sakta tillbaka till sin kondition, som är borta med vinden.

Inte bra att man blir heeelt slut efter mördarbacken vid sjukhuset. Och då kan jag tillägga att jag går upp för den backen. och för kanske 1 år sedan kunde jag cykla upp. Not good!

Men som sagt en ändring i livet är ju aldrig fel =)

Och nu kan jag också tillägga att jag är trött på att aldrig ha gott om pengar, Idag fick jag skramla ihop från sparburken och leta runt i alla väskor för att jag skulle gå och handla lite mat. samlade iho 80 sammanlagt med de ynka få kronorna jag hade på kortet. Och sen gick jag runt och kollade i affären om vad som behövdes. och med tanke på att jag är dålig på huvudräkning så fick jag gå och plussa ihop alla varor jag hade tänkt och handla med mobilen. Haha ja så är det när man studerar och inte jobbar samtidigt. Men hoppas dock på att det blir ändring på det nu till sommaren...
Ja sommaren, suck, vet inte om jag kommer orka med både röklukt och en brukare som skäller vid minsta fel

Nej, jag hoppas på att hon tog till sig det jag sa igår till henne. dock inget man kan räkna med...
Inte så lätt att förhålla sig till en sån person, att försöka vara glad och trevlig när hon inte är det.

Så om någon har tipps på hur man kan göra så är jag tacksam =)

Simple plan

Publicerat: 2012-04-18 | 13:54:30 i Allmänt
Ja inte hade man behövt åka dit så pass tidigt som vi gjorde går för att stå i kö.
Vi kom dit ungefär 11.30, insläppet var halv 7 ca. Det var Kallt djävligt och samtidigt underbart. Hade tagit med oss filtar som vi myste på i kön, Tur iaf att det inte snöade i stockholm som det gjorde i nyköing när vi åkte hemifrån med bilen.

Vi spela yatzy, åt sallad, godis och hade det jätte mysigt trotts kylan ;)
och jag fick turen att få se dom kliva ur bilen , fick dock ingen bild på dom. men man kanske 2-3 m ifrån dom, huuuur underbart som hellst

Insläppet var kaotiskt och man hamnade betydligt längra bak än när man var i kön. Väl inne så hamnade vi på rad3!
Men det ändrades snabbt. Jävla fjortis töntar som flyttar sig otroligt sakta och tränger sig emellan allt folk som stod och trängdes. Så när det väl startade så var man på rad 6 eller 7.

Men vi Hade det otroligt roligt och man sog väldigt bra! Trodde man skulle svimma ibland för det var så sjuuukt varmt och trångt. och när förbandet var klart så kunde man inte röra sig för allt folk. Och värre blev det När SP gick på scen. Men fyyfan vilket härligt gäng det där är. så sjuuk humor så det finns inte, men det är ju bara roligt såklart, för att inte tala om att det är så sjukt söta också.

Japp, här kommer lite bilder iaf ;)


Från vänster: Sebastien, David, Chuck, Pierre och lilla Jeff =)




Pierre, David, Chuck och Seb
Synd att Jeff saknas =)

Nej Nu efter några jobbiga, men dock så roliga dagar så ska jag ta och plugga...

Min jätte fina Simple plan tröja som införskaffades igår =)

A simple plan for tomorrow

Publicerat: 2012-04-16 | 12:30:21 i Allmänt
Oj oj oj tänk vad tiden går snabbt! Just nu sitter jag och väntar på att Jenny slutar klockan 15.00 så vi kan åka iväg en sväng till stan och tanka och fixa det absolut sista innan imorgon. Gud vilken härlig väntan det är. så sjukt häftigt att få se dessa underbara människor igen.

det är 3,5 år sedan vi såg dom sist.


Ovan är pierre och Jeff.
Har inga bra bilder på dom andra men hoppas på att man kommer att få bättre bilder imorgon. btw 2,5 timme kvar nu tills jenny slutar. och ungefär vid denna tid imorgon så kommer vi sitta i kön och vänta på att det ska börja =)

SÅÅÅÅ ROOOLIGT! Men dock så blir det en lååång väntan tyvärr. men vi har laddat upp med fika, cheeseballs, godis, kaffe, spel och varma kläder ;)
NICE!

Hepatica nobilis ( Anemone hepatica )

Publicerat: 2012-04-12 | 13:16:07 i Allmänt
blåsippan ute i backarna står. niger och säger att nu är det vååår =)

Vilken tur jag hade nu. eller ja egentligen inte. blev ju inte direkt påkommen. Men jag trodde att dessa underbara fina blommorna var fridlysta i hela sverige. Men kollade på google nu att de bara är de i vissa delar sverige. och i sörmland får man plocka dom. Och jag har faktiskt gjort det innan jag viste om man fick eller inte. Men tänkte att det är ju inte direkt så att jag tar rötterna. och det däremot är förbjudet. Jag tycker dom är så otroligt vackra och gulliga. Så ny pryds dessa vardagsrumsbordet. Gulligt! ;)







unket

Publicerat: 2012-04-11 | 14:28:56 i Allmänt
Hmmm funderar efter två dagars inskolning om jag kommer palla de hårda orden från brukaren. Jag vet inte helt enkelt. fick skäll idag för att jag tog en gaffel istället för en sked?!
iof så får man ju faktiskt säga till henne att sådär får du inte hålla på. Hon får faktiskt berätta för mig vad som är fel istället för att skälla och gorma. Tydligen kan det bli väldigt skrikit mellan varven.

Ja jag ska jobba första egna passet den 22:a april. Jag börjar alltid tvivla på mig själv när jag börjar på något nytt ställe. Uppfyller jag personens behov? gör jag rätt. och tänk om jag gör fel så jag får världens utskällning. Ja man är en tvivlare trots att jag vet när jag väl kommer igång och blir varm i kläderna så kommer det gå hur bra som hellst. Men jag antar att man har så dåligt självförtroende att man tror att man inte klarar något. men sen visar det sig i slutändan att det inte var så hemskt som jag först trodde.

Det som är jobbigast är att hon röker inne och det är en sån kvav luft att man blir röd i ögonen och dessutom får svårt att andas. Men man får väll ta och ta en nypa luft mellan varven.

Japp så är det. Men brukaren är verkligen gullig och jag kommer nog trivas där trotts allt.
Men nu ska jag ta och duscha av mig den unkna röklukten.

Sliten

Publicerat: 2012-04-10 | 09:39:34 i Allmänt
godmorgon, här sitter jag och väntar på gofrukost ;). Tänkte sammanfatta helgen. eller långhelgen rättare sagt. och nogfan är den lång alltid efter som att jag har påsklov från skolan. Men så mycket ledigt blir det inte. Var faktiskt och hälsa på där jag ska jobba i sommar i förra veckan. Och vi bokade in inskolning då också. Så idag nervös som jag är ska jag dit på inskolning. Även imorgon Mycket kul ska det bli.

Och helgen bestod av besök, besök, hälsa på folk . Så ingen lugn stund har det blivit i helgen. Men har haft så sjukt kul.
I fredags så kom min syster hit och en kompis. vi käkade godmat och drack sprit. var ju såklart inte meningen att det skulle bli så mycket som det faktiskt blev. Tror nog att våra grannar blev lite halvt irriterande, vi hade på ganska hög musik och sen sjöng vi singstar också. och det lät såklart förjävligt!

Så på lördagen låg alla bakis här hemma och kollade på film. Men det är härligt, man behöver det ibland.
I sönndags så åkte vi ut till enstaberga och hängde där hela dagen. Gick på lååång promenad verkligen. ca 6 KM och det fick min rygg ta stryk av när jag kom hem. Men var skönt att få gå en promenad, blir inte så ofta i och med ryggen.

Igår var vi till min syster och åt suupergod mat verkligen. Hon lyckades riktigt bra med gratängen som hon bjöd på =)


Angelica fick påskägg. Hihi så söt unge xD ostbågar är gott. verkligen möljde i sig bågarna. och var inte det minsta intresserad av leksaken hon fick i. Men hon blev nöjd iaf ^^









Lite suddig bild från i fredags, men kul ändå =)







Spelar spel. bluff! ganska så roligt spel =)


Nej nu ska jag ta och dröma mig in i böckernas värld när jag ska plugga.

Gladpåsk

Publicerat: 2012-04-05 | 10:00:51 i Allmänt
Det märks att man hållit på med starka grejer i håret. Amoniak är inte bra för hälsan. stackars dom som håller på med hårfärger hela dagarna.
Jag har hållt på rätt mycket hårfärg den senaste veckan. Inte i bara mitt hår. har hjälpt Jenny med att färga hennes hår.
Och jag har fårr brännskador i gomen. Tur är iaf att det håller på att läka nu. Det är inte så roligt när det kliar i halsen av amoniak.
Men men ska man vara fin..... eller? :S

idag blir det iaf att umgås med jenny, ska hjälpa henne en sista gång, sen är hennes hår klart. Och jag ser ut som skit i huvudet. Men jag har inte råd att köpa ennu en färg, så det får vänta tills jag får pengar :P

Okejdå så illa ser det faktiskt inte ut, kunde ha varit värre.

åsken är här och jag har gjort ett ägg åt min bästa systerdotter. Tänker inte avslöja vad som finns i ägget förens efter påsk ^^
Känns som om dessa högtider plötsligt blivit viktiga för mig igen, Att få träffa den bästa ungen i hela världen är höjdpunkten på högtiderna nu för tiden. visst att träffa släkten och familjen i övrigt är ju en bonus det med. Men hela högtiden i sig känns betydligt viktigare när man har ett barn i släkten. och att se deras små ögon lysa av lycka.
Och dessutom när man får en kram av Angelica gör en tårögd. Man märker verkligen hur mycket man betyder för henne.
Och när det kommer någon okänd person blir hon lite blyg och rädd så hon ska komma till mig och up i famnen. Nästan som om jag är hennes beskyddare mot allt ont.

Så sjukt att man kan älska en unge så mycket som man faktiskt gör.





Får ju passa på att säga Glad påsk till alla nära och kära. Till de som man inte kommer träffa, hoppas ni får en suuper bra åsk med myyycket godis =)

Min jolle och jag.

Publicerat: 2012-04-04 | 13:14:51 i Allmänt






Har pysslat lite hemma idag också. Har skrivit ner en dikt som jag skrivit och ramat in. denna pryder vita skåpet nu =)

Påskpyssel

Publicerat: 2012-04-03 | 15:06:45 i Allmänt




Jag har påskpysslat lite igår. Blev inspirerad av en person som hade gjort sådanahär fina ägg.

Man blåser ur ägget ur skalet. sedan sköljer man ur dem så det inte är massa gegg kvar.

Jag tog sedan servetter. enbart det ytterste skiktet och 1/4-del av servetten och täckte över ägget och sedan blötte jag försiktigt ägget och sedan låter man det torka.

Sedan är det bara att lägga ut dom där det passar. om man vill ge bort så kan man lägga små söta lappar med någon gullig text i ägget om man gör ena hålet lite större innan man blöter servetten.

Jag kunde bara göra 4 stycken igår. Så idag ska jag göra pannkaka så jag får pyssla lite mer =)

Till dig min skatt

Publicerat: 2012-04-02 | 13:14:56 i Allmänt
Till min underbara systerdotter Angelica


Angelicas text

En text till Angelica.
En söt tjej på 1 år
Mörka, bruna ögon med ljusbrunt hår.
Hennes kramar gör mig tårögd.
Hennes underbara skratt gör mig lycklig.
Och när hon är ledsen så skär det i hjärtat.
När hon är arg så vill jag göra henne lycklig igen.

Hon är bäst och förtjänar det alra bästa.
Och jag har lovat henne att alltid finnas där och ställa upp.
Som moster har jag ett ansvar ett ansvar att alltid alltid alltid finnas och räcka ut min hand och krama om henne. Angelica. Angelica, den bästa och finaste.
Den som gör mig lycklig när jag känner mig ledsen, och den personen som är min ögonsten.

Denna text är till dig min skatt. Jag är lycklig.
Glöm inte att du är den bästa.

sockerkick

Publicerat: 2012-04-02 | 09:06:08 i Allmänt
Hemska måndagar. Fast dom brukar ju gå rätt så fort. Men denna måndag känns lååång. Inga lektioner idag, så jag blir hemma och pluggar och dessutom ringer massa tråkiga samtal. Dels till ica-banken och sen blir det sommarjobbet *2 (bemanning, och till själva arbetsplatsen) sen blir det transportstyrelsen.

Transportstyrelsen ja, hmmm var så otroligt motiverad igår, men idag känner jag inte att jag är lika motiverad. Men tänkte iaf kolla med om om jag har ett körtillstånd kvar. om jag har det ska jag iaf ner till körskolan och kolla hur många körlektioner jag har kvar och hur länge risk 1 ligger kvar innan man måste göra den igen.

Sen ska jag ner och boka in måååånga körlektioner. kommr ju heltklart få börja om från början. Känns lite sådär faktiskt =( men men. Känns bra iaf. Hoppas det ger med sig. Vill jätte gärna ha körkort, men jag känner samtidigt att jag faktiskt inte behöver någon, jag har ju klarat mig bra hittils med cykel och benen. Och sen ska jag helt plötsligt inte använda de lika mycket längre :S

Men men det blir nog bra tillslut hoppas jag. Men mest av allt skulle jag vilja slänga in jonny på intensivkurs, för han kan ju faktiskt köra och är dessutom jätte duktig. Han skulle ju klara det på väldigt kort tid. Men men jag ska fokusera på körkort innan och under sommaren, så nu vet ni vad jag kommer syssla med. Plugga
, plugga, jobba och köra. Ja dethär blir nog bra =)






Det 3 bästa som händer denna dagen är att
1: Min Jenny kommer hit och hänger med mig nu när man är deprimerad över att hårfärgen igår inte funkade speciellt bra. Varken för mig eller Jenny =/ jag ser utsom en jag vet inte vad i håret. Men ska iaf försöka fixa till det idag. Hoppas det blir något bättre iaf.

2:Jag får faktiskt ut något av att ringa alla samtal trotts punkt 1 på de tre sämsta grejerna som händer idag.

3: jag blir klar med ännu ett arbete i skolan innan "påsklovet"

Det sämsta är
1: alla telefon samtal som ska göras. Jag gillar inte att sitta och prata i telefonen. Känns så otroligt tråkigt och meningslöst, såååå otroligt oinspirerande så det finns inte!

2: Så tråkigt att sitta och plugga när det är fint väder ute.

3: Att ha tvättstugan idag känns också väldigt oinspirerande när man faktiskt har en tvättmaskin inne i lägenheten.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!